Sidste nyt

 MEGET er sket de sidste par år!

Siden jeg i 2015 genoptog mit lærerjob, har der ikke været så meget tid som jeg kunne ønske til at male. I Februar 2019 flyttede vi fra den gamle skole og mit meget flotte Atelier iToftum. Jeg er dog fortsat på Rømø - sågar på samme vej - blot 2 km længere nord på. Her lykkedes det os endelig at finde en ejendom der kunne rumme alt hvad vi går og pusler med. Det er jo ingen hemmelighed at hestene tager mere og mere tid og bestanden er vokset betydelig de senere år.

Mange spørger mig, maler du stadig? Ja, det gør jeg da, det holder man da ikke op med. Dog står jeg uden Atelier og jeg maler ikke så meget som jeg før har gjort - jeg skal jo lige på arbejde og så lige passe hestene.

Et nyt Atelier er på tegnebrættet, det bliver flot - nok den bedste udsigt på øen. Men indtil vi får bygget vil jeg fortsat byde jer ind i min stue, hvor vi kan tage en snak om hvad i ønsker. Jeg laver fortsat bestillinger og forsøger at male så snart inspirationen og tiden er der.

I kan altid inge eller maile

 

 

 

 

Nu er en ny sæson endelig begyndt!

Jeg har netop overstået årets første fernisering i Helsingør Kunstgalleri, som gik over al forventning. Her udstiller jeg hele februar, så skulle du komme på de nordsjællandske kanter, så læg vejen forbi det lille hyggelige galleri ved torvet i Helsingør. Den næste udstilling er på Cathrinesminde Teglværk i Broager. Den åbner søndag d. 30. marts og løber en måneds tid. Teglværket fungerer i dag som museum og er et meget spændende sted for både unge som gamle!

Herhjemme i mit eget galleri har der været stille vinteren over, sæsonen begynder først for alvor i påsken og jeg ha endnu ikke lagt mig fast på mine fremtidige åbningstider. Men man er altid velkommen, hvis man ringer inden og sikrer sig at jeg er hjemme. Ud over mine egnemalerier, kan du finde Raku keramik, glas, fåreskind og andre skønne ting som jeg nøje har udvalgt.

 

 

Så er det første male/pilates kursus vel overstået!

Det var en oplevelsesrig uge ikke kun for kursisterne. Alle fik vi flyttet vores grænser og strukket vores muskler og sind i en sådan grad at vi kom ud som nye på den anden side! Der blev arbejdet hårdt i galleriet og du kan se billeder under menupunktet kursus. 

Vi arbejder på at gentage kursustilbuddet med denne særlige kombination i oktober måned, hvis du vil vide mere så tøv ikke med at spørge. 

 

 

Tjek de nye billeder der ligger i galleriet af mine flotte lokaler og de skønne produkter du kan købe!

Jeg tager nu imod Dankort og stort set alle udenlandske kort i Galleriet!

 

 

Sikke en start!

Godt 200 gæster var forbi fredag i påsken, da jeg åbnede det nye galleri. Det var en god dag og dejligt at høre at folk kan lide det jeg laver og de kunstnere jeg har taget ind og produkterne jeg sælger. 

Skindene fra Island var meget populærere og der er nu bestilt nye så der også er et udvalg til de kommende gæster.

Husk at jeg har åbent alle dage pånær mandag. Hver onsdag og fredag er der friske nye blomster fra Peter Plant, både buketter og små og større sammenplantninger.

 

Så er vi klar til at åbne!

I morgen kl 13.00 går det løs! Vi har knoklet med at skabe den helt rette stemning i skolestuen og fundet de skønneste ting.

Du kan nu opleve og købe ; Rakukeramik fra hollandske vadehavsø Ameland, glas fra Ribe, uldfilt fra Rømø, Stentøj fra Højer, Fåreskind fra Island, uldprodukter fra Djursland, blomster fra Skærbæk og ikke mindst malerier fra Joan :-)

 

Jeg holder åben fra 10- 17 i påsken.

 

Nye lokaler, nye varer, nye tilbud - helt nyt koncept !

Om to uger åbner jeg dørene for mit nye galleri / brugskunst butik / kursussted....Der er sket rigtig meget de sidste tre månerder og lige om lidt er det hele klar til at tage imod gæster og kursister.  

Jeg er i fuld sving med at finde de lækre ting jeg vil have i galleriet, senest er der ankommet et parti af enormt lækre skind fra islandske og engelske lam i den blødeste og fineste kvalitet - og økologiske! 

Jeg forsøger at skabe en stemning i den gamle skolestue, der emmer af  kvalitet, hygge og den rå uspolerede natur, som man kun finder på Rømø og ved vadehavet.

Håber mange vil lægge vejen forbi i påsken til åbningen og fremover. følg også med på min facebookside og kom gerne med kommentarer!  (der er et link på forsiden)

 

Så er vi godt i gang med 2013!

Galleriet bliver større - hele 50 kvm større og jeg vil nu også tage andre kunstnere ind. Vi er midt i ombygningen af vores gamle hus, som jo tidligere rummede Toftum Skole. Skolestuen føres tilbage til original størrelse og de flotte gamle pitch pine gulve fra 1874 ligger der endnu. 

Dette giver mig nu muligheden for at holde malekurser med 8-12 deltagere i den gamle skolestue og inden længe vil der komme et program over kurser for 2013.

Det er lykkedes mig at få to spænedende keramikere ind, mere om dette senere.

Vi forventer at åbne for de nye lokaler til påske!Programmeret og hosted af nordicweb